Mali sportaši velikog srca 2016.

Humanitarno – sportski događaj ”Mali sportaši velikog srca 2016.“ održava se u subotu, 3. prosinca 2016. godine od 16.00 sati u sportskoj dvorani ”Kutija šibica“, Veprinačka 16, Zagreb..


Humanitarno – sportski događaj ”Mali sportaši velikog srca 2016.“ održava se u subotu, 3. prosinca 2016. godine od 16.00 sati u sportskoj dvorani ”Kutija šibica“, Veprinačka 16, Zagreb..

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i akademijama i zabave s gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu.

Svaki mali sportaš koji će sudjelovati na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz domova Sv. Terezija, Vrhovec i Sv. Josip, Hrvatski Leskovac.

Osim igračaka, roditelji malih sportaša će prikupljati i razne potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari.  

Očekujemo kako će ovogodišnji događaj okupiti oko 550 djece školskog i predškolskog uzrasta, polaznika programa “Mali sportaši” i preko 1000 gledatelja (roditelja, prijatelja…) na tribinama.

U ovoj plemenitoj akciji malim sportašima pridružit će se poznati sportaši i gosti.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, za vrijeme događaja, s malim će  se sportašima igrati 30 trenera kojima će pomagati vrijedni volonteri.

DSR Mali sportaši na ovaj način nastavljaju organizaciju događaja kojem je glavni cilj uključiti što veći broj djece u sportske aktivnosti i zdrav način života, poštujući pritom društvenu odgovornost i humanitarni rad unutar lokalne zajednice u kojoj djelujemo.

Za dodatne informacije i detalje o događaju slobodno nas kontaktirajte na dolje navedeni kontakt. Više o “Malim sportašima” i događaju saznajte na internet stranici:  malisportasi.hr

Vezani sadržaj s portala MaminaMaza

Zaštita od ljetnih nezgoda
5 načina kako upoznati bracu i seku s malom bebom
Što kad dijete želi Facebook profil?
Koliko su važne peta do deseta godina djetetovog života?
Kako podignuti djetetovo samopouzdanje?
Prve avanture vašeg djeteta

Želite nešto reći? Podijelite vaše mišljenje ili savijet s ostalima!

Trenutno nema komentara...

Komentirati mogu isključivo registrirani korisnici.
Registrirajte se ili se prijavite!

IZDVOJENI LINKOVI