Facebook prijava

Mali sportaši velikog srca 2016.

Humanitarno – sportski događaj ”Mali sportaši velikog srca 2016.“ održava se u subotu, 3. prosinca 2016. godine od 16.00 sati u sportskoj dvorani ”Kutija šibica“, Veprinačka 16, Zagreb..


Humanitarno – sportski događaj ”Mali sportaši velikog srca 2016.“ održava se u subotu, 3. prosinca 2016. godine od 16.00 sati u sportskoj dvorani ”Kutija šibica“, Veprinačka 16, Zagreb..

Događaj je zamišljen kao kombinacija prikaza sportskih igara koje mali sportaši igraju u svojim vrtićima i akademijama i zabave s gostima, a sve s naglaskom na humanitarnu komponentu.

Svaki mali sportaš koji će sudjelovati na događaju daruje svoju igračku za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi iz domova Sv. Terezija, Vrhovec i Sv. Josip, Hrvatski Leskovac.

Osim igračaka, roditelji malih sportaša će prikupljati i razne potrepštine, poput pelena, odjeće, obuće, higijenskih potrepština, hrane, praška za rublje i ostalih korisnih stvari.  

Očekujemo kako će ovogodišnji događaj okupiti oko 550 djece školskog i predškolskog uzrasta, polaznika programa “Mali sportaši” i preko 1000 gledatelja (roditelja, prijatelja…) na tribinama.

U ovoj plemenitoj akciji malim sportašima pridružit će se poznati sportaši i gosti.

Kako bi sve prošlo u najboljem redu, za vrijeme događaja, s malim će  se sportašima igrati 30 trenera kojima će pomagati vrijedni volonteri.

DSR Mali sportaši na ovaj način nastavljaju organizaciju događaja kojem je glavni cilj uključiti što veći broj djece u sportske aktivnosti i zdrav način života, poštujući pritom društvenu odgovornost i humanitarni rad unutar lokalne zajednice u kojoj djelujemo.

Za dodatne informacije i detalje o događaju slobodno nas kontaktirajte na dolje navedeni kontakt. Više o “Malim sportašima” i događaju saznajte na internet stranici:  malisportasi.hr

Vezani sadržaj s portala MaminaMaza

Kako se priviknuti na vrtić?
Zaštitite se od usporedba s ostalim mamama
Ljetni kamp – zabavan, siguran i edukativan
Pospremanje sobe s igračkama
Prve avanture vašeg djeteta
Učenje kroz igru

Želite nešto reći? Podijelite vaše mišljenje ili savijet s ostalima!

Trenutno nema komentara...

Komentirati mogu isključivo registrirani korisnici.
Registrirajte se ili se prijavite!

IZDVOJENI LINKOVI