Allegra - Idealna torba za svaku mladu mamu

San svake mame, ali i tate je imati dovoljno mjesta u torbi za sav pribor za svoju bebu. Pelene, flašice, rezervna odjeća, maramice, hrana osnovne su stvari koje su potrebne vašoj bebi.


San svake mame, ali i tate je imati dovoljno mjesta u torbi za sav pribor za svoju bebu. Pelene, flašice, rezervna odjeća, maramice, hrana osnovne su stvari koje su potrebne vašoj bebi. Biti pripremljen je glavni prioritet i uvijek očekujete neočekivano, pogotovo kad krećete na put. U torbu Allegra stane sve, baš sve za vaše sunašce.

Kod nas nećete imati problema sa biranjem idealne boje za curicu ili dečka. Mi smo taj problem riješili sa Allegra torbom. Šarena kombinacija boja napravljena da bude unisex, za oba spola. Bilo da je curica ili dječak nećete pogriješiti. Visoke A+ kategorije, ova torba garantira dugi vijek trajanja. Periva je, dimenzija 40x34x43x sa puno pretinaca. Allegra torba osigurati će svakoj mami i bebi bezbrižno pakiranje bilo na put ili samo u šetnju.

Allegra torba za pelene osim što je funkcionalna ona idealno odgovara svakoj modnoj kombinaciji. Allegra torba idealan je poklon za svaku mladu mamu.

Vezani sadržaj s portala MaminaMaza

Kako pomoći djetetu da lakše zaspi
Stvari koje niste znali o vašem novorođenčetu
Što je sve potrebno za novorođenče
Što možete očekivati od šestomjesečne bebe?
18 načina da zabavite svoju bebu
Izbijanje zubića

Želite nešto reći? Podijelite vaše mišljenje ili savijet s ostalima!

Trenutno nema komentara...

Komentirati mogu isključivo registrirani korisnici.
Registrirajte se ili se prijavite!

IZDVOJENI LINKOVI