Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Moderne tinejdžerske sobe koje štede prostor

Clei, talijanska tvrtka specijalizirana za dizajniranje namještaja koji štedi prostor, predstavila nam je svoju novu kolekciju namijenjenu tinejdžerima.

Clei, talijanska tvrtka specijalizirana za dizajniranje namještaja koji štedi prostor, predstavila nam je svoju novu kolekciju namijenjenu tinejdžerima. Novost koju nam donose je ugradbeni krevet koji kada se složi omogućava dodatan prostor. Idućim ćemo vam slikama pokazati nekoliko prekrasnih primjera soba s ugradbenim krevetima. Ormari, radni stolovi i police također mogu uštedjeti prostor. Neka vam primjeri s ovih slika budu predlošci za buduće namještanje i uređenje sobe.

Dizajn odražava jednostavnost ograničavajući police, ormariće i radni stol na samo jedan zid sobe. Uz to izgleda jako moderno i minimalistički. Obratite pozornost i na tepihe koji daju dodatni štih cijelom dizajnu.