Pridruži nam se

Personaliziraj si portal prema svojim interesima i druži se s ostalim članovima portala MaminaMaza. Odaberi jednu od ponuđenih mogućnosti i registriraj se besplatno!


Već imaš račun?
Prijavi se

Ideje uređenja dječje sobe

Kada je riječ o inteligentnom dječjem namještaju, Paidi, njemačka tvrtka specijalizirana za izradu upravo dječjeg namještaja, nalazi se na vrhu popisa.

Kada je riječ o inteligentnom dječjem namještaju, Paidi, njemačka tvrtka specijalizirana za izradu upravo dječjeg namještaja, nalazi se na vrhu popisa. S više od 70 godina iskustva u dizajnu interijera namijenjenog najmlađima, ova tvrtka ima ideje s kojima će se dječje sobe uvijek biti moderne i praktične! Slike koje vam donosimo u nastavku prikazuju što možete očekivati ukoliko se nađete u prilici prošetati Paidi trgovinom namještaja.

 

Moderni roditelji mogu imati namještaj u dječjoj sobi koji je funkcionalan i praktičan. Paidi se s vremenom specijalizirao u razvoju dječje sobe iz njihove perspektive. Jednostavnost dizajna i iskoristivost elemenata, štedi prostor u sobama a velika se pozornost posvetila iskoristivosti kutova. Police daju dovoljno prostora za pohranu knjiga i drugih stvari, dok se krevetić za bebe može koristiti kao kauč kada odrastu. Ove multifunkcionalne dječje sobe su trendi, udobne i prostrane - a to su tri najvažnija aspekta prilikom projektiranja dječje sobe. U nastavku pogledajte primjere dječjih soba dizajniranih od strane stručnjaka iz Paidia.