Dijete

 • Moderne tinejdžerske sobe koje štede prostor

  Moderne tinejdžerske sobe koje štede prostor

  Clei, talijanska tvrtka specijalizirana za dizajniranje namještaja koji štedi prostor, predstavila nam je svoju novu kolekciju namijenjenu tinejdžerima.

 • Vesela dječja soba

  Dizajn dječjeg interijera

  Kada je beba na putu, jedna od glavnih odluka vam treba biti kako urediti sobu. Nema više curicama roza - dečkima plava... Stvaranje jedinstvenog interijera namijenjenih posebno za bebe je evoluirao u umjetnost koja nema granica.

 • Prvi posjet zubaru

  Prvi posjet zubaru

  Stručnjaci se slažu da je vrijeme prvog posjeta zubaru oko prvog rođendana. Ali zubari preporučuju da je i prije prvog rođendana dobro da dijete dođe - najbolje kada izbije prvi zubić.

 • Ideje uređenja dječje sobe

  Ideje uređenja dječje sobe

  Kada je riječ o inteligentnom dječjem namještaju, Paidi, njemačka tvrtka specijalizirana za izradu upravo dječjeg namještaja, nalazi se na vrhu popisa.

 • Rođendanske torte za djecu iz slastičarnice Meli

  Rođendanske torte za djecu iz slastičarnice Meli

  Želite li Barbi, Spiderman, Hello Kitty ili Ben 10 torte i pri tome uživati i u okusu, svakako svratite u Meli na zagrebačkoj Trešnjevci u Dubovačkoj 17 i u Vlašku 45.

 • Kako se priviknuti na vrtić?

  Kako se priviknuti na vrtić?

  Vrtić je najčešće prvo pravo socijalno iskustvo koje će vaše dijete doživjeti u svojem životu. To je vrijeme kada se najčešće mama vraća na posao i vrtić je jedino rješenje u koje se moramo pouzdati.

 • Kako pomoći bolesnom djetetu

  Kako pomoći bolesnom djetetu

  Kada se liječnik nađe kraj uzglavlja bolesnog djeteta nerijetko je suočen sa dvije inicijative, više opasne nego neprijatne. Član obitelji uvjeren da zna koja je bolest u pitanju, počinju sa "postavljanjem dijagnoze" koja u velikom broju slučajeva može biti totalno kriva.

 • Kako osigurati bebu kad prohoda?

  Kako osigurati bebu kad prohoda?

  Kada beba počne hodati, samo korištenje sigurnosnih brava, zaštitnih kapica po utičnicama, obloženi oštri rubovi, neće biti dovoljni da bi zaštitilo vašu bebu. Što dalje raditi po tom pitanju?

 • Što kad dijete želi Facebook profil?

  Što kad dijete želi Facebook profil?

  Dijete na internetu i društvenim mrežama može biti pod vašim nadzorom, samo se za to trebate malo potruditi...